Check-In

Quick Search

Prices quoted on this website change frequently and are only valid at time of booking.

Check-In

As we aim to give you as much time as possible on your Adventure, can you spend a few minutes to complete your online pre-registration. This will save you time when you come to pick up your Star RV vehicle

[-] Cancel

Over Ons

Uw eigen plek, net zoals thuis, brengt u naar de meest prachtige plekken, laat u kennis maken met de meest interessante mensen en zal de mooiste herinneringen bij u achterlaten. Ons doel is om het vervoersmiddel te vinden die u de style en betrouwbaarheid geeft die uw vakantie nodig heeft.

1 Jaar Garantie

De Star RV universum wordt geleid door een grote passie voor de RV’ing levensstijl en een ongeëvenaarde toewijding aan haar klanten. Dit resulteerde in de Star RV 1 Jaar Garantie. Star RV is het enige verhuurbedrijf dat garandeerd dat de gehele vloot minder dan 12 maanden oud is. Het beloven van een nieuw voertuig betekent dat Star RV klanten kunnen genieten van het laatste design, technologie en betrouwbaarheid, het leveren van een superieur en veilige vakantie ervaring.

Service

Star RV biedt een nieuw standaard in klantenservice met zijn 5 Point Service Star.

  • Gratis valet service.
  • Gratis linnen uitwisseling.
  • Gratis transfer naar de locatie.*
  • Versnelde ophaal van uw voertuig met online preregistratie.
  • Versnelde afhaal van uw voertuig me with a simple key drop facility.

Star RV huurders vinden hebben ook gemoedrust met de 24 uursservice, gratis, klantenservice lijn.

*Transfers van en naar de luchthaven zijn gratis in Nieuw Zeeland. Transfers van de luchthaven naar de locatie zijn gratis in Australië (met een waarde van $25)

Erfgoed

Star RV is het nieuwste lid van de Apollo Motorhome Holiday familie, de grootste particuliere eigenenaar van de recreatieve auto onderneming in de wereld.

Ontwerp & Productie

Star RV’s hoogwaardige voorzieningen en design laten de klanten Australië, Nieuw Zeeland en Amerika ontdekken in stijl en comfort. Flat- screen TV’s, DVD spelers en iPod docking stations worden allemaal standaard geleverd met de Star RV voertuigen. Elk voertuig heeft zijn eigen unieke en inventieve ontwerp, van electronische drop- down bedden en uitscuifbare delen tot buiten BBQ’s. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van hoe inventief de ontwerpen van Star RV zijn en ervoor zorgen dat de klant tijdens hun self- drive vakantie van comfort en gemak is voorzien.

Voertuig Namen

Alle Star RV voertuigen hebben de naam van een sterrenbeeld. Onze Australische en Nieuw Zeeland’ RV Verhuur zijn genoemd naar sterren in het Zuidelijk halfrond en met onze Amerikaanse RV Verhuur voertuigen naar het Noordelijk halfrond sterrenstelsel.

live chat software